Președintele CJ Adrian Veștea intră la autoizolare după ce a participat la o ședință, unde era și senatorul infectat

Președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea , a anunțat că merge astăzi să fie testat pentru COVID-19 și va sta la autoizolare până va avea rezultatul. Veștea, care este și președintele Organizației Județene a PNL Brașov, a participat, la începutul săptămânii, la sedința Biroului Permanent Național al partidului, unde a participat și senatorul Vergil Chițac, depistat ulterior pozitiv la coronavirus.

Azi, toată conducerea PNL a anunțat că se izolează la domiciliu după ce un senator liberal a fost diagnosticat cu COVID-19. Ludovic Orban a anunțat că el se va izola 14 zile la Vila Lac 1 și că l-a informat și pe președintele Iohannis. De asemenea, el a anunțat că toți miniștrii vor fi testați pentru coronavirus, se vor izola în cabinete și vor evita contactul direct cu alte persoane.

Veștea spune că a stat puțin la ședința BPN, într-un colț de sală: „Dar voi merge să fac testul de coronavirus la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov și voi sta în autoizolare”.

De luni, președintele CJ Brașov a participat la o întâlnire cu o delegație poloneză și la câteva conferință de presă, două dintre ele alături de prefectul județului, Cătălin Văsii.

sursa: mytex.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.