Al 30-lea caz de coronavirus din România, confirmat în această dimineață

sursa:www.fda.gov

Încă o femeie care a fost în contact cu bărbatul internat la Spitalul Gerota este infectată cu coronavirus, fiind al 30-lea caz confirmat în România, anunță autoritățile.

Un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat în această dimineață, al 30-lea caz la nivel național. Este vorba de o femeie, 43 ani, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota”, a anunțat Grupul de comunicare strategică. Femeia este din București.

România se află acum în scenariul doi imaginat de autorități (26-100 pacienți). Marți seară, în timpul ședinței de Guvern, Victor Costache, ministrul Sănătății, a dat asigurări că scenariul doi reprezintă încă o răspândire sporadică a coronavirusului și nu implică motive grave de îngrijorare. Mai mult, ministrul a transmis că România se află încă departe de situația din Italia sau Germania.

În județul Brașov, potrivit datelor furnizate de DSP, azi, la orele 8.00, sunt zero persoane infectate, o persoană se află în carantină și 172 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

The specified slider is trashed.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.