Recomandări privind supravegherea suplimentară a copiilor

„Având în vedere suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ, facem apel la conștiința părinților pentru o supraveghere suplimentară a copiilor, astfel încât tinerii să nu ajungă să își petreacă timpul în localuri unde se vinde alcool.

De asemenea, recomandăm tuturor administratorilor barurilor, cafenelelor, restaurantelor de pe raza municipiului Făgăraș să nu comercializeze alcool persoanelor sub 18 ani.

Atât pentru siguranța minorilor, cât și pentru cea a părinților acestora, Poliția Municipală și Poliția Locală Făgăraș vor efectua controale în acest sens, în perioada următoare.

Rugăm toți făgărășenii să urmeze sfaturile specialiștilor din domeniul sanitar pentru împiedicarea răspândirii virusului COVID-19.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență, condus de primarul Gheorghe Sucaciu, a desemnat o echipă ce dispune de tot ce este necesar în cazul unor eventuale intervenții. Activitatea are caracter preventiv, pentru menținerea sănătății populației Municipiului Făgăraș.“, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.