Coronavirus.Măsuri de prevenire și la instanțele de judecată

Reprezentanții Judecătoriilor Brașov, Zărnești, Făgăraș, cei ai Tribunalului Brașov, ai Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov și ai Curții de Apel Brașov au anunțat că stabilit planuri de măsuri pentru prevenirea infectării cu COVID-29 (Coronavirus).

Astfel, potrivit unor comunicate remise de instanțe, programul la Arhivă, Registratură și la Biroul de Informare și Relații Publice s-a redus la două ore (interval 9.00 la 11.00, cu excepția Judecătoriei Făgăraș, care a ales intervalul 8.00 – 10.00), zilnic.

Justițiabilii și reprezentanții legali/convenționali ai acestora sunt sfătuiți să se prezinte la sediul instanței doar dacă sunt stabilite termene de judecată, termene pentru audierea martorilor sau pentru depunerea de înscrisuri al căror caracter este urgent.

Se impune respectarea unei distanțe de cel puțin un metru față de angajații serviciilor menționate.

Cel puțin la unele instanțe, s-a dispus amplasarea la uşile de acces în clădiri şi în băi a unor recipiente cu dezinfectant pentru mâini.

În altă ordine de idei, obținerea de informații cu privire la cauzele aflate pe rol se va realiza telefonic sau prin accesarea site-ului portal.just.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.