Comunicat DSP privind modificările temporare în structura funcțională a spitalului din Făgăraș

foto: arhiva eMaramures

Pe lângă măsura interzicerii vizitatorilor în spitalul municipal, o altă măsură luată, în conformitate cu prevederile legale în contextul epidemiologic actual, în vederea protejării stării de sănătate a populației, a fost asigurarea spațiilor de izolare pentru pacienții simptomatici.  În acest sens, DSP a transmis un comunicat cu privire la modificările temporare din structura  spitalului.

Având în vedere alegațiile apărute în presa locala din Țara Făgărașului, în legătura cu modificările temporare în structura funcționala a Spitalului Municipal “Dr.Aurel Tulbure” Făgăraș, facem următoarele precizări :

In conformitate cu prevederile Ord Ms Nr. 313/26.02.2020, art.6, alin. 2 si 3 si art.8, Direcțiile de Sănătate Publica Județene și  unitățile sanitare cu paturi , au obligatia de a identifica si pregati spatii de izolare a pacientilor simptomatici care se încadrează cu definitia de caz, in contextul epidemiologic actual.

Precizam ca modificările temporare in structura functionala a Spitalului Municipal ‘Dr.Aurel Tulbure” Fagaras, au fost facute cu respectarea prevederilor legislatiei sanitare in vigoare, cu dezideratul de protejare a stării de sănătate a populatiei.“, potrivit unui comunicat transmis de DSP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *