Sucursala din Făgăraș a Societății Apă Canal Sibiu are un nou director

Societatea de apă-canal a Făgărașului are de astăzi o conducere nouă. Asta după ce fostul director Vasile Manta s-a pensionat, iar frâiele sucursalei din municipiu a Apă-Canal Sibiu au fost preluate de o tânără făgărășeancă. Cristina Rădoiu Breneșu este noul director al societății.

Cristina Rădoiu Breneșu are 30 de ani și activează la societatea Apă Canal Sibiu de 7 ani, din care doi ani în cadrul Sectorului de Distribuție Apă și cinci ani la Biroul Tehnic Investiții. A absolvit cursurile de licență și master în cadrul Facultății de Construcții, Specializarea Instalații pentru Construcții.

„Consider un atu faptul că vin de la Biroul Tehnic, care este un birou important în cadrul societății. Consider de asemenea un atu faptul că doi membri ai familiei au activat aici: mama, care a fost laborantă, iar tatăl meu a fost maistru și a coordonat o mare parte din activitate. Consider că este un lucru important că știu  din mai multe părți în ce constă activitatea în societatea noastră. Sunt sigură că voi face față, mai ales că am fost lângă colegii de pe teren, făcând parte din Sectorul Distribuție Apă, ulterior la Biroul Tehnic, unde am avut nevoie de date din teren. Tot timpul am fost cu ei pe teren, să văd situația rețelelor, a branșamentelor. Eu spun că o să fie bine “, ne-a spus Cristina Rădoiu Breneșu, directorul Sucursalei Făgăraș a societății Apă Canal Sibiu.

Sucursala din Făgăraș numără 104 angajați, iar una din problemele principale este legată de recuperarea datoriilor pe care asociațiile din oraș le au la Apă-Canal Sibiu.

L-am apreciat foarte mult pe domnul Manta, mi-a plăcut foarte mult cum a coordonat activitatea și m-am inspirat din modul de organizare al dânsului. Pe această cale țin să-i mulțumesc, să-i spun că îl apreciez și că mereu o să-i fiu recunoscătoare pentru ce m-a învățat. Trebuie să venim totuși cu ceva nou, iar în primul rând vin cu rugămintea la asociații, pentru că acolo este marea problemă a noastră, trebuie să recuperăm debitele. Au avut tot sprijinul nostru, dar câtă înțelegere să ai!?“ne-a mai spus Cristina Rădoiu Breneșu.

Lucrări importante în perioada următoare sunt cea de modernizare a stației de epurare a Făgărașului și extinderea rețelelor de apă-canal din Făgăraș și din câteva localități din Țara Făgărașului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.