Bărbat din Mândra, în arest după ce a fost oprit în trafic

foto: arhiva- autolatest.ro

La data de 26 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Voila au reținut pe o perioadă de 24 de ore un bărbat din localitatea Mândra, jud. Brașov.

În fapt, la data de 26 februarie a.c., în jurul orei 23.30, au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 34 ani, care conducea pe raza localității Ileni un autoturism înmatriculat în Polonia.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, iar documentele auto prezentate pentru control aparțin altui autovehicul, potrivit IPJ Brașov.

Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”,, fapte prevăzute și pedepsite de art. 334, alin. 1 și alin. 2, respectiv art. 335 din Codul Penal, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

The specified slider is trashed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.