Primarul din Comăna, un primar de trei stele

În perioada 16-19 februarie 2020 a avut loc cea de-a XXIII-a sesiune ordinară a Adunării generale a Asociației Comunelor din România (ACoR), la București.

Evenimentul a reunit peste 550 de primari ai comunelor din România și a avut ca temă „Satul românesc, parte integrantă a ruralului european. La această întâlnire au luat parte și primari din zona noastră, respectiv primarul comunei Șinca Nouă, Dumitru Flucuș, primarul comunei Beclean, Claudiu Motrescu și primarul comunei Comăna, Viorel Grusea. Ca răsplată a meritelor importante și în semn de apreciere deosebită pentru alegerea de trei ori în funcția de primar, Viorel Grusea a primit distincția de „primar de trei stele“

„Am fost prezent la lucrările Asociației Comunelor din Romania, unde am avut onoarea sa primesc o recunoaștere a activității pe care o desfășor în comuna noastră !Le mulțumesc organizatorilor pentru faptul ca deși în România sunt foarte mulți primari care fac lucruri bune pentru comunitățile lor , am fost evidențiat și premiat cu aceste distincții , sunt onorat și în același timp responsabilizat sa duc mai departe tot ceea ce avem de făcut în comuna noastră . Am promis! Am făcut ! Va mulțumesc ca sunteți alături de noi!“, a scris pe contul de facebook, primarul com. Comăna, Viorel Grusea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.