Drăgușul, în sărbătoare. Festivalul local de tradiții și obiceiuri „Sufletul satului“- ediția a IX-a

foto: arhiva

Satul Drăguș va fi din nou în sărbătoare. În data de 16 februarie va avea loc pentru al nouălea an consecutiv, Festivalul local de tradiții și obiceiuri de iarnă „Sufletul satului“. La evenimentul, organizat de Primăria și Consiliul Local Drăguș,  vor evolua grupuri de copii din Țara Făgărașului iar invitat special este interpreta de muzică populară Mirela Mănescu Felea.

Evenimentul va debuta la ora 13.15, când grupurile de copii se vor întâlni la Muzeul sătesc „Dimitrie Gusti”, de unde vor pleca în paradă la Căminul Cultural din sat. În deschiderea festivalului, cei prezenți vor juca Hora Unirii în fața căminului.

Pe scena căminului vor urca: elevul Dragoș Gușeilă, Grupul de elevi „Ciucurii Drăgușului” de la Şcoala Gimnazială „Ion Codru Drăguşanu” Drăguş, Grupul de femei și tinere din Drăguş, Elevul Marcu Ovidiu, Boboceii Casei de Cultură Victoria, Grupul de elevi ”Sirinx” de la Școala Gimnazială Ucea de Jos, Ansamblul de copii „Horița” din Lisa, Eleva Moraru Andreea, Grupul de elevi de la Școala Gimnazială ”Prof. dr. Ioan Cerghit” Hârseni, eleva Sarsamă Andreea, Grupul de eleve de la Culubul Elevilor Victoria, Grupul de elevi de la Școala Gimnazială Viștea de Jos, surorile Gărăoiu Ioana și Maria, Grupul de elevi ”Fiii Brâncovenilor” de la Școala Gimnazială Sâmbata de Sus, Grupul de elevi al Liceului Teoretic „I. C. Drăguşanu” Victoria, Grupul de elevi de la Colegiul Național ”Radu Negru” Făgăraș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.