Ce se întâmplă cu prețul gazului după liberalizarea pieței.Romgaz a făcut anunțul

Prețul gazului nu va crește, a asigurat astăzi Romgaz. Românii pot sta liniștiți, din 1 iulie 2020, prețul gazului va rămâne același, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Romgaz a mai anunțat că începând cu 1 iulie 2020 va continua să asigure cantitățile necesare de gaz pentru toți consumatorii, atât cei casnici, cât și cei industriali.

„Romgaz continuă politică de dezvoltare şi implicare pe piaţă de furnizare gaze pentru ambele categorii amintite anterior. Interesul nostru de a rămâne un jucător activ şi implicat este manifestat prin acţiunile şi politicile investiţionale pe care le avem, continuând să fim preocupaţi de siguranţă în furnizare şi de dezvoltarea pieţei româneşti de gaze naturale”, a declarat Adrian Volintiru, directorul general al Romgaz.

În vara lui 2020 vom putea asista la prețuri ale gazelor cu până la 18% mai mici decât prețurile din vara lui 2019 și, de asemenea, vom avea prețuri mai mici ale gazelor în iarna 2020/2021, cu până la 2% față prețurile din iarna 2019/2020 (în condițiile unei ierni normale), potrivit economica.net

Sursă: a1ro

 

Un comentariu la „Ce se întâmplă cu prețul gazului după liberalizarea pieței.Romgaz a făcut anunțul

  • februarie 12, 2020 la 6:46 am
    Permalink

    De cand asteapta cei de la Romgaz sa “ne arda”! Acum au ocazia sa tripleze pretul…..mai vorbim noi!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.