PNL Brașov a anunțat candidații pentru două primării din Țara Făgărașului

PNL Braşov a prezentat în conferinţa de presă de ieri  de la Brașov candidaţii liberali pentru funcţia de primar pentru Sâmbăta de Sus şi Mândra.
Astfel, în comuna Sâmbăta Sus, propunerea PNL este Nicolae Morariu, care a anunţat şi care va fi „prioritatea zero” a mandatului său: „În comună nu a fost realizat un sistem de canalizare, deşi acest proiect este promis de 12 ani. Vreau să realizez această investiţie cât mai repede, mai ales că drumul care trece prin localitate este inclus într-un proiect de modernizare cu bani europeni, derulat de Consiliul Judeţean Braşov (este vorba de proiectul de reabilitare a «drumului pe sub munte» – n.r.). Lucrurile la reţeaua de canalizare trebuie realizate cânt mai repede, pentru că dacă se termină modernizarea drumului nu se mai pot face intervenţii timp de cinci ani”, a declarat Morariu.
De cealaltă parte, Adrian Veştea, a declarat că perioada de implementare a proiectului de modernizare a „drumului pe sub munte” este de 30 de luni. „Vom putea faza acest proiect pe anumite tronsoane. Dacă există preocupare din partea unor comunităţi locale să realizeze unele investiţii la reţelele de utilităţi vom face astfel încât să găsim, împreună cu constructorul, alte fronturi de lucru”, a explicat Veştea.
Un alt candidat prezentat ieri de PNL este Ioan Puia, el fiind propunerea liberalilor pentru funcţia de primar al comunei Mândra. El a precizat că obiectivul lui principal este să „deschidă un nou capitol în dezvoltarea comunei”. Totodată el a afirmat că are în vedere implementarea unor proiecte în mai multe domenii, prioritare pentru el fiind sănătatea, educaţia sau cultura. Totodată, el a spus că o prioritate a mandatului său va fi şi rezolvarea problemei titlurilor de proprietate.

sursa.bzb.ro

Publicată de PNL Brasov pe Joi, 6 februarie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.