Poșta Română suspendă expediţiile către China

foto: Ziarul Bursa

Compania Națională Poșta Română anunță suspendarea temporară a serviciilor de expediere către China. Anunțul a fost făcut luni de directorul general al companiei Horia Grigorescu.

Pentru a scădea riscul răspândirii noului coronavirus, companiile aeriene cu care Compania Naţională Poșta Română colaborează au luat decizia de a-și anula cursele către destinații din China. În aceste condiții Poșta Română este nevoită să-și suspende orice relație comercială cu China.

„Operatorul român de servicii poştale se află în imposibilitatea de a mai oferi, pentru o perioadă nedeterminată, servicii de trimiteri poștale – Express Mail Service (EMS), corespondență, colete – către această destinație.  Rugăm toți clienții noștri să primească scuzele pentru neplăcerile create și îi asigurăm că vom relua expedierile imediat ce acest lucru va fi posibil”, a anunțat directorul general al companiei Horia Grigorescu.

Având în vedere faptul că din China sunt importate și expediate cele mai multe produse, pentru a evita orice fel de probleme legate de coronavirusul din China, Poşta Română a luat o serie de măsuri de prevenţie în legătură cu coletele sosite din ţara asiatică.

Astfel, a instituit deja un grup de lucru care monitorizează activitatea din Biroul de Schimb Internațional (BSI), acolo unde ajung toate coletele externe, iar angajații companiei au primit mănuși și măști medicale.

sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.