Karatiștii făgărășeni, la un puternic turneu internațional în Italia

Karatiștii Clubului Sportiv Municipal au plecat în această după-amiază în Italia, acolo unde vor participa la un puternic turneu internațional. Făgărășenii vor concura cu sportivi  din 16 țări ale lumii. 

În acest weekend, sportivii de la CSM Făgăraș vor participa în Mantova- Italia, la un important turneu internațional. Făgărășenii vor întâlni acolo sportivi  din 16 țări ale lumii, printre care, karatiști din SUA, Indonezia, Rusia, Danemarca, Belgia, Elveția și bineînțeles sportivii țării gazdă- Italia.

Este una din cele mai puternice cupe internaționale, organizată de Federația SFIF. SKIF România este reprezentată de 9 sportivi, toți de la CSM Făgăraș. Participăm pentru prima dată cu o echipă de fete la probele de kumite echipe și individual. De asemenea, participăm tot pentru prima dată cu două echipe de kata“, ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenor CSM Făgăraș.

La kumite echipe participă: Alexandra Streza, Amina Manea, Anna Galici. La kata echipe și individual, participă sportivii: Ciprian Olaru, Alessio Toderel și Claudiu Aldeș. La categoria de seniori vor participa: Ioan Rîmbeț, Ionel Novac și Cătălin Răduleț, ultimii doi fiind și arbitrii în această competiție.

Mergem cu încredere și sperăm să ne ridicăm și de data aceasta la nivelul competiției. Ne bucurăm că am reușit să facem această deplasare. Va fi o competiție foarte grea, ținând cont că este o competiție OPEN, fără categorie pentru greutate iar în această competiție se vor regăsi cu siguranță campioni mondiali și europeni. De asemenea, această competiție ne va da șansa să ne testăm nivelul de pregătire, în vederea următoarelor competiții naționale și internaționale. Sperăm că reprezentăm cu cinste clubul și Comisia Națională SKIF România “, ne-a mai spus Ioan Rîmbeț.

Toți acești sportivi vor participa în perioada 21-22 februarie la Oradea, la Campionatul European ESKU.

 

The specified slider is trashed.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.