Bărbatul despre care familia sa nu mai știa nimic, găsit decedat

Sfârșit tragic în cazul bărbatului în vârstă de 42 de ani, din Brașov, care a fost dat dispărut de familie, în condițiile în care oamenii nu mai reușeau să dea de el de mai bine de trei luni, de când și-a vizitat copilul în vârstă de 11 ani, în Stupini. Trupul neînsuflețit al lui Gheorghe Obrijanu a fost descoperit ieri, pe strada Izvorului din Brașov. 

Fratele lui a explicat pentru mytex.ro că, din ce știe, niște copii l-au observat în timp ce se jucau, pe malul apei, în apropierea unei stații de autobuz.

Familia îndoliată nu înțelege cum de nu l-a observat nimeni până acum, în condițiile în care Gică, așa cum îi spuneau apropiații, își vizitase copilul pe 20 octombrie 2019.

Aparținătorii vor veni mâine la Brașov, din Iași, în speranța că vor afla în ce condiții a decedat bărbatul și cum a fost posibil ca trupul său să nu fie văzut atât de mult timp. Îndurerați, apropiații nu exclud, la această oră, ipoteza omorului.

„Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au depistat în albia unui pârâu aflat la intersecția străzii Bârsei cu strada Izvorului din municipiul Brașov cadavrul unei persoane.
În urma activităților specifice efectuate în cauză, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 42 ani din municipiul Brașov, județul Brașov, declarat dispărut de familie la data de 20 ianuarie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.