Povestea făgărășeanului care vinde mici, zacuscă și sarmale în Bali

foto: captură- Youtube

Bali este o insulă mică din Indonezia și este una dintre cele mai mari atracții turistice din lume, datorită calităților balneo-climaterice naturale îmbinate cu tehnicile terapeutice tradiționale de origine indiană, chinezească contopite în masajul balinez anti- stress, dar și posibilităților foarte variate de divertisment, ce includ surfing, scufundări, pescuit, excursii în junglă, turism cultural.  Este un loc menit să te cucerească definitiv. Asta înseamnă, pentru majoritatea dintre noi, Bali. Însă, pentru unii, Bali reprezintă o oportunitate de afaceri. Pragul unui restaurant din Bali a fost trecut, în vara lui 2019 de doi vloggeri români – HaiHui în doi – care au realizat un interviu cu proprietarul localului, un făgărășean, cunoscut drept “românul care vinde mici în Bali, face rachiu la cazan, folosind fructe exotice și varza murată”.

Marius Hinyi este făgărășean iar de la vârsta de 14 ani s-a mutat împreună cu părinții în Italia. De acolo, în urmă cu aproape doi ani a ajuns în Bali, unde a deschis un restaurant cu specific balcanic – singurul din Bali, de altfel – cu bucate necunoscute pentru turiști și localnici. În scurt timp a ajuns pe locul șase în topul restaurantelor din Seminyak – o destinație de plajă preferată de turiști.

Povestea făgărășeanului, în interviul realizat de vloggerii români – HaiHui în doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.