Copilul dispărut a fost găsit de scafandri în apele Oltului

Update

Potrivit purt. de cuv. al ISU Brașov, copilul dispărut a fost găsit de scafandri. Apa avea în zona respectivă aproximativ 2,5 metri adâncime.

Stire inițială

O nouă zi de căutări pentru găsirea copilului dispărut în urmă cu trei zile din satul Bogata Olteana, com. Hoghiz. La căutări participă pompieri și scafandri din cadrul ISU Brașov, dar și jandarmi și polițiști.  Misiunea salvatorilor și în special a pompierilor nu este una ușoară .  Curenții sunt puternici pe râul Olt, vizibilitatea scăzută, mizerie în apă și temperaturi cu minus. 

Reamintim că în data de 12 ianuarie, în jurul orei 18,00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizati cu privire la faptul că doi minori în vârstă de 14 ani din satul Bogata Olteana, com. Hoghiz, jud. Brasov au plecat în sat la joacă și nu au mai revenit.
Echipe operative formate din polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov-Secția 6 Poliție Rurală Hoghiz, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Ordine Publică,Poliția Mun. Făgăraș, Secția 3 Politie Rurala Voila, Serviciul Criminalistic, efective din cadrul ISU Brașov, jandarmi din Grupării Mobile de Jandarmi Brașov și din cadrul IJJ Brașov si echipaje SMURD, precum și voluntari s-au format in echipe si au desfasurat activitati de cautare pe raza localitatii Bogata, a localitatilor invecinate, precum si pe cursurile de apa a raului Bogata si a raului Olt. In jurul orelor 22.00, unul dintre cei doi minori a fost gasit in albia raului Olt, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, copilul a fost declarat decedat.
În continuare se efectueaza verificari si investigatii in vederea identificarii celui de-al doilea minor, ne-a informat purt. de cuv. al IPJ Brașov, Alina Ivan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.