S-au reluat căutările în cazul copilului dispărut din comuna Hoghiz

foto. ISU Brasov

În această dimineață s-au reluat căutările copilului dispărut în urmă cu două zile din satul Bogata Olteana, com. Hoghiz. Potrivit purt. de cuv. al ISU Brașov, la căutări participă și scafandri din cadrul ISU Brașov. 

Reamintim că în data de 12 ianuarie, în jurul orei 18,00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizati cu privire la faptul că doi minori în vârstă de 14 ani din satul Bogata Olteana, com. Hoghiz, jud. Brasov au plecat în sat la joacă și nu au mai revenit.
Echipe operative formate din polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov-Secția 6 Poliție Rurală Hoghiz, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Ordine Publică,Poliția Mun. Făgăraș, Secția 3 Politie Rurala Voila, Serviciul Criminalistic, efective din cadrul ISU Brașov, jandarmi din Grupării Mobile de Jandarmi Brașov și din cadrul IJJ Brașov si echipaje SMURD, precum și voluntari s-au format in echipe si au desfasurat activitati de cautare pe raza localitatii Bogata, a localitatilor invecinate, precum si pe cursurile de apa a raului Bogata si a raului Olt. In jurul orelor 22.00, unul dintre cei doi minori a fost gasit in albia raului Olt, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, copilul a fost declarat decedat.
În continuare se efectueaza verificari si investigatii in vederea identificarii celui de-al doilea minor, ne-a informat purt. de cuv. al IPJ Brașov, Alina Ivan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.