A fost publicată lista cu punctajul făgărășenilor care au solicitat o locuință ANL

S-a finalizat lista cu punctajul făgărășenilor care au solicitat o  locuință ANL, lista care poate fi consultată și la avizierul Primăriei Făgăraș. Au fost depuse 21 de dosare, din care unul a fost respins. În termen de 7 zile de la data afisării,pot fi depuse contestații. În momentul de față sunt disponibile cinci locuințe ANL, trei apartamente cu două camere și două garsoniere.

Potrivit procesului- verbal încheiat în data de 08.01.2020 de către comisia  socială  de analizare a cererilor  de locuințe  pentru tineri, destinate închirierii  depuse pentru acordarea de locuințe A.N.L: Comisia, constituită în baza Dispoziţiei Primarului nr. 19/14.01.2019,  a fost convocată a se întruni pentru analizarea dosarelor cuprinzând cererile şi documentele doveditoare ale solicitanţilor de locuinţe pentru tineri destinate închirierii în conformitate cu Legea nr. 152/1998 şi  Hotărârea Guvernului nr. 962/2001, privind  aprobarea  Normelor metodologice  pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii nr. 152/1998 privind înființarea Agenției  Naționale pentru Locuințe ,

Comisia şi-a desfăşurat activitatea în data  de 08.01.2020 şi a verificat cele 21 de dosare depuse, stabilind lista de priorităţi prin aplicarea criteriilor stipulate de lege precum şi de H.C.L. nr 130/2019 -privind  criteriile  de acces la locuințe și ierarhizarea prin punctaj pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea  cererilor de locuințe destinate  închirierii tinerilor , construite  prin ANL în Municipiul Făgăraș precum și formularul de înscriere pe lista de prioritate la locuințe în regim de închiriere, construite prin Angenția Națională pentru Locuințe si  actele justificative pentru probarea indeplinirii criterilor cadru de acces si de ierarhizare prin punctaj,  conform Anexei nr.1, atasata.

Din cele 21 de dosare, au fost admise un număr de 20 de dosare, potrivit Listei de priorități pe care o anexăm,  iar 1 dosar a fost respins, dupa cum urmeaza :

–  titularul  a completat  dosarul de solicitare a unei locuinte ANL dupa termenul stabilit  prin anuntul nr. 73436/21.11.2019 respectiv  până la data de 31.12.2019.

Lista de priorităţi în soluţionarea cererilor de locuinţe pentru tineri destinate închierierii va fi supusă aprobării Consiliului Local Făgăraş şi va face parte integrantă din hotărârea de aprobare a listei solicitanţilor care au acces la locuinţele pentru tineri destinate închirierii .“

Din comisie fac parte:

 1. D-na Ion Viorica – consilier juridic – Primăria Făgăraș – membru
 2. D-nul Alexandru Florin – consilier local- membru
 3. D-nul Mazilu Alexandru – consilier local- membru
 4. D-nul Stengel Norbert – consilier local- membru
 5. D-nul Biza Radu Stelian – consilier local – membru
 6. D-na Sas Camelia Maria – reprezentant al D.A.S Făgăraş- membru
 7. D-na Hârțoagă Ioana – Sef serviciu – Utilitati publice- Primăria Făgăraș- membru
 8. D-nul Ticu Petre – consilier – Primăria Făgăraș- membru
 9. D-na Stroia Simona –  consilier – Primăria Făgăraș- membru

The specified slider is trashed.

Un comentariu la „A fost publicată lista cu punctajul făgărășenilor care au solicitat o locuință ANL

 • ianuarie 9, 2020 la 10:11 pm
  Permalink

  Oare cati de pe aceasta lista vor subinchiria apartamentele? 2-3 de pe aici sigur sunt afaceristi de ocazie.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.