Noile autospeciale pentru deșeuri au ajuns la Salco Serv

Noile autospeciale pentru gestionarea deșeurilor au fost predate, astăzi, societății Salco Serv de către Primăria Făgăraș.
În parcul auto al societății de salubritate au intrat o autospecială pentru compactarea deșeurilor (cu sistem de spălare și dezinfectare echipamente de colectare deșeuri și spălător pentru containere), o autospecială compactoare pentru colectarea deșeurilor menajere și o autospecială cu cârlig ridicător.
Autovehiculele sunt Euro 6, astfel că emisiile de noxe sunt reduse. Acestea au fost livrate cu multiple dotări, printre care pilot automat, camere video și sistem GPS.
Cele trei mașini Ford au intrat în proprietatea municipiului luna trecută, după ce firma AIC TURCKS SRL a câștigat licitația publică, oferind cel mai mic preț. Costul total al autovehiculelor se ridică la 1.447.000 de lei (fără TVA), fiind cea mai mare investiție de la înființarea societății Salco, realizată de către Primăria Municipiului Făgăraș din bugetul local.
Salco Serv este o societate comercială cu capital integral de stat, acționarul unic fiind Primăria Municipiului Făgăraș, care exercită atribuțiile Adunării Generale a Acționarilor prin intermediul Consiliului Local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.