Adu bucurie copiilor de sărbători! Participă la cea de-a doua ediție a Balului Caritabil

Luna decembrie e acea perioadă din an când faptele bune și miracolele schimbă vieți și aduce zâmbetul pe chipul fiecăruia dintre noi, fie că suntem cei care primim cadouri ori cei care le dăruim.  E în puterea noastră, a tuturor, să dăruim și să ne bucurăm de una dintre cele mai frumoase sărbători ale creștinătății, Nașterea Mântuitorului. Și tocmai pentru că e în puterea noastră să dăruim, o putem face în cadrul celei de-a doua ediții a Balului Caritabil care va avea loc vineri, 20 decembrie 2019, începând cu ora 18.00, la Casa Municipală de Cultură.
„În data de 20 decembrie, organizăm cea de-a doua ediție a Balului Caritabil, la Casa de Cultura, unde vă invităm să ne fiți alături. Veți găsi o atmosferă plăcută, multe momente artistice realizate de voluntarii noștri. Avem anul acesta câțiva invitați speciali: Trupa AS, un grup de copii care au cucerit inimile noastre prin talentul si dăruirea lor, aceștia  promoveaza dansul folcloric si modern, Claudia Marin care va sustine cateva melodii cântate la saxofon și alții. Avem două cauze pe care le sustinem anul acesta: un proiect dedicat unui număr de 32 de copii care locuiesc in Toarcla, pentru care noi vom fi anul acesta Mos Crăciun, iar cea de-a doua cauza a noastră, Centrul de zi pentru copii cu dizabilitati Sf. Nectarie, ajutând peste 30 de copii și tineri, diagnosticați cu tulburări din spectrul autist.  Banii strânși din vânzarea biletelor vor merge la cele 2 cauze pe care le susținem și pe care dorim sa le îndeplinim.
Prețul biletului este de 20 de lei, biletele se pot achiziționa de la secretariatul Casei de Cultura.Va așteptăm în număr cât mai mare si ajutati-ne sa facem un Crăciun mai frumos!“, ne-a declarat Alex Luca, unul din organizatorii evenimentului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.