Video. Material antiderapant cu bolovani. Oamenii spun că vor bloca drumul

Drumurile s-au transformat în adevărate patinoare în această dimineață iar câțiva șoferi, care nu au ținut cont de condițiile de trafic, au ajuns cu mașina în șanț. De pe multe drumuri au lipsit și materialele antiderapante iar acolo unde drumarii au ajuns, au aruncat cu lopata nisip cu pietre și bolovani. Un localnic din Săsciori ne-a trimis la redacție o filmare cu materialul antiderapant unde se pot observa  și pietrele destul de mari, care în viteză, aruncate de rotile mașinii din fata, pot să-ți spargă parbrizul.

Filmarea este făcută în Săsciori. S-a împrăștiat material antiderapant cu lopata, nu se poate așa ceva în anul 2020. Și ați văzut ce bolovani erau, treci cu mașina și îți sparge parbrizul. Și anul trecut au făcut la fel“, ne-a spus un localnic.

Oamenii spun că dacă nu se iau măsuri în acest sens o să iasă în stradă și să blocheze drumul. Mai mult, ei s-au gândit chiar să adune bani și să cumpere ei o sărăriță.

Punem mână de la mână și cumpărăm noi o sărăriță. Nu e un capăt de țară. Nu se poate așa ceva, ca în 2020 să vii cu lopata“, ne-a mai spus localnicul din Săsciori.

Filmarea a ajuns și la Consiliul Județean Brașov, administratorul drumului cu pricina și potrivit vicepreședintelui CJ, Adrian Gabor , firma care se ocupă de deszăpezire  a fost avertizată să nu se mai repete această situație. Explicația reprezentantilor firmei CONSAL a fost că pietrele provin în urma încărcării nisipiului de pe sol.

Am văzut filmarea. A venit și domnul director de la Consal la Consiliul Județean și i-am spus să nu se mai întâmple acest lucru. Într-adevăr am văzut pe o porțiune de 30 de metri, patru bolovani. Sperăm să nu se mai repete această situație“, ne-a spus Adrian Gabor, vicepreședintele Consiliului Județean Brașov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.