„Noapte de decembrie“, la Casa Municipală de Cultură

Făgărășenii sunt așteptați la cea de-a treia ediție a spectacolului „Noapte de Decembrie“, care va avea loc marți, 10 decembrie, de la ora 17.00, la Casa Municipală de Cultură. Pe scena instituției de cultură vor urca Grupul Vouă, folkiștii Ovidiu Mihăilescu, Dan Caramihai, Cătălin Stepa, băiatul  făgărășencei Tatiana Stepa, care a făcut parte din Cenaclul Flacăra, dar care nu mai este printre noi. De asemenea, seara de 10 decembrie va aduce în fața publicului prezent la Casa de Cultură și pe interpretul de muzică populară Ioan Dordoi.

Programul va fi întregit și de un moment de stand-up cu Cosmin Ignat și un show realizat de caricaturistul Costel Pătrășcan. Caricaturistul va aduce la Făgăraș și ultima lui carte de caricaturi, carte care s-a vândut până acum în 3000 de exemplare.

Spectacolul este organizat de Consiliul Local Făgăraș și Primărie, bineînțeles cu sprijinul Casei Municipale de Cultură și este la a treia ediție. Deja a început să capete formă, contur și personalitate, zic eu. Este un dar pe care îl facem de sărbători tuturor făgărășenilor, măcar acum în luna a 12-a, să le oferim magia sărbătorilor, într-o spectacol de pură calitate“, ne-a spus consilierul local Florin Alexandru, organizatorul spectacolului.

Intrarea este liberă.

The specified slider is trashed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.