Pompierii făgărășeni au fost solicitați în jurul orei 4.00, la un incendiu izbucnit la o casă în Comăna de Sus. Aproape trei ore s-au luptat aceștia cu flăcările.

„În jurul orei 4.00 am., fost anuntați de izbucnirea unui incendiu la o casa în loc. Comăna de Sus. S-a intervenit cu 2 autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea incendiului. În sprijin a mai intervenit si SVSU Comăna. Când au ajuns echipajele la fata locului, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. Interventia a durat aproximativ 2 ore si jumatate. Din fericire nu s-au inregistrat victime. A ars casa în proportie de 80% si o anexa.“, ne-a transmis mr. Ciprian Sfreja, purt. de cuv. al ISU Brașov.

 

http://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2019/12/incendiu2-1024x507.jpghttp://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2019/12/incendiu2-150x150.jpgadminSubiectul zileiPompierii făgărășeni au fost solicitați în jurul orei 4.00, la un incendiu izbucnit la o casă în Comăna de Sus. Aproape trei ore s-au luptat aceștia cu flăcările. „În jurul orei 4.00 am., fost anuntați de izbucnirea unui incendiu la o casa în loc. Comăna de Sus. S-a intervenit cu...Pentru că ne pasă de tine!