sursa foto: monitoruljustiției.ro

Plenul Camerei Deputaților a aprobat, miercuri, abrogarea Legii recursului compensatoriu. Camera Deputaților este forul decizional, astfel că legea pleacă la promulgare.

Proiectul de abrogare a Legii recursului compensatoriu a fost adoptat cu 272 de voturi „pentru” și 5 abțineri. Nu s-a înregistrat niciun vot „împotrivă”.

De prevederile recursului compensatoriu vor beneficia în continuare toate persoanele condamnate până la intrarea în vigoare a abrogării.

 

 

sursa: libertatea.ro

 

 

http://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2019/12/7426907-mediafax-foto-marian-ilie.jpghttp://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2019/12/7426907-mediafax-foto-marian-ilie-150x150.jpgadminAnunțuri de interes publicPlenul Camerei Deputaților a aprobat, miercuri, abrogarea Legii recursului compensatoriu. Camera Deputaților este forul decizional, astfel că legea pleacă la promulgare. Proiectul de abrogare a Legii recursului compensatoriu a fost adoptat cu 272 de voturi „pentru” și 5 abțineri. Nu s-a înregistrat niciun vot „împotrivă”. De prevederile recursului compensatoriu vor beneficia...Pentru că ne pasă de tine!