foto: Fanatik

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de lege care vizează modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time.

Deputații au adoptat proiectul de lege cu 280 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă” și două abțineri. Camera Deputaților a fost for decizional pentru acest proiect.

De asemenea a fost votată și „liminarea supra-impozitării contractelor de muncă cu timp parțial și aplicarea unei baze de calcul pentru contribuțiile sociale și a contribuțiilor de asigurări sociale de sănătate în funcție de salariul realizat și nu în funcție de salariul de bază minim brut pe țară, care ține de o decizie discreționară a Guvernului”, se arată expunerea de motive a actului normativ.

 

sursa: mediafax.ro

 

 

 

http://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2017/04/alimentare-pompa-benzina.jpghttp://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2017/04/alimentare-pompa-benzina-150x150.jpgadminAnunțuri de interes publicCamera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de lege care vizează modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time. Deputații au adoptat proiectul de lege cu 280 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă” și două abțineri. Camera Deputaților a fost for decizional...Pentru că ne pasă de tine!