foto: arhiva

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, la data de 03 decembrie a.c., în jurul orei 17.40, cadrele de poliție au depistat, în trafic, un bărbat, în vârstă de 42 ani din municipiul Făgăraș,  jud. Brașov, care conducea un autovehicul pe DJ 103, pe raza localității Voila, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.44 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

http://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2017/03/IMG_6717-1-1024x683.jpghttp://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2017/03/IMG_6717-1-150x150.jpgadminFapt diversPolițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”. În fapt, la data de 03 decembrie a.c., în jurul orei 17.40, cadrele de poliție au depistat, în trafic, un bărbat, în vârstă de...Pentru că ne pasă de tine!