Bradul de Crăciun din centrul orașului Victoria, motiv de indignare pentru cetățenii orașului

foto: facebook – Raul Danulet

Montarea bradului de Crăciun în centrul orașului Victoria nu a adus bucurie pentru locuitorii de aici, așa cum este normal, ci multe, multe nemulțumiri. Oamenii au fotografiat bradul și nu pentru a se mândri cu el, ci pentru a-și arăta indignarea față de cum arată. Fotografiile cu bradul din acest an au fost postate de un cetățean pe facebook, având alături mesajul: „Suntem un oraș “la munte”, unde predomină pădurile de brazi .
Iar noi avem “cel mai frumos” Brad de Crăciun (cu două vârfuri)“.

Comentariile nu au întârziat să apară, postarea devenind virală într-o oră și peste 100 de oameni și-au scris nemulțumirea la vizionarea fotografiilor cu bradul de sărbători.

 

Mai bine nu puneau deloc, decât așa ceva!“, „Doamne ferește de așa ceva!“.

Și cum românul face haz de necaz, nu au lipsit nici comentariile ironice.

„Asta de unde l-au luat? L-a adus viitura sau ce?? Altul mai ciufulit nu au găsit“, „Pe asta l-au găsit pe jos“, No, ce ai făcut Dorele. Asta înseamnă să mergi în pădure cu ” Simindreanu și Coca de la Barăci! Asta-i bradul schelet! Poți arunca cutiile de cadouri cu lopata în el! Să-l chemăm pe Fuego în Or. VICTORIA să cânte melodia ” Împodobeste mamă scheletu” ! La cât de mult fura lemnu din pădure nu e de mirare căci nu au găsit alt brad! Mare minune să nu vină ursoaica într-o seară după brad de la containere! Să își ia bradu!“, au scris oamenii pe rețeaua de socializare. 
Alții au venit cu explicația, dar și cu fotografii care să demonstreze de ce a ajuns bradul de Crăciun să arate ca după o mare furtună.
„Aha,de aia e așa șifonat, l-au adus târâș“.
Faptul că bradul arată astfel din cauza transportului a fost recunoscut și de autoritățile locale. Acestea spun că bradul va fi înlocuit.

The specified slider is trashed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.