Șezătoare cu porțile deschise, astăzi la Făgăraș

Făgărășenii sunt așteptați astăzi, începând cu ora 17.00, la Casa de Cultură unde va avea loc un eveniment „mai altfel“, așa cum îl descriu organizatorii. Femeile Grupului de Șezători din Țara Făgărașului vor să dăruiască, cu sprijinul celor prezenți, bucurie de Crăciun, acolo unde nu ajunge prea des, pentru copiii din familii defavorizate. Astfel, aceste doamne care promovează și duc tradiția mai departe au pregătit cu pricepere și dragoste diverse lucruri făcute de mână, dar și plăcinte gogoși pentru cei care vor să li se alăture în această campanie de ajutoare.

Sunteți invitați la o Șezătoare cu Porțile Deschise, în compania doamnelor de la Grupul de Șezători în Țara Făgărașului, care dăruiesc din priceperea si cunostintele lor în ale cusutului, croșetatului și gătitului pentru copiii din proiectul Cutiuței călătoare de Crăciun.
Veți găsi plăcinte si gogoși, lucruri făcute de mână, numai bune de dăruit celor dragi, precum si ateliere pentru cei mici, care vor putea să-și coasă primul semn de carte. Din bucuria întâlnirii noastre vom dărui Bucurie acolo unde ea nu ajunge prea des.
Toate fondurile strânse vor fi folosite pentru cadouri pentru 60 de copii din Țara Făgărașului, copii din Familia Hospice Casa Speranței Făgăraș și beneficiarii proiectului “Hrană pentru trup, suflet și minte”, se arată în descrierea evenimentului postat pe facebook.

Drept recunoștință pentru promovarea tradițiilor, Grupul de Șezători din Țara Făgărașului a fost premiat în cadrul Galei Țării Făgărașului cu la categoria „Promotor al artei, culturii și tradițiilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.