foto: facebook

În acțiunile de patrulare ale polițiștilor locali, aceștia au văzut ieri, în jurul orei 18.20, pe strada 1 Decembrie 1918, un copil care se plimba singur. Potrivit polițiștilor locali, acesta nu știa unde să se ducă, astfel că a fost tarnsportat la sediul Poliției Locale pentru identificarea părinților și încredințarea acestuia. Când i-au găsit mama, aceasta le-a declarat polițiștilor că l-a lăsat pe copil în mașină și că acesta a coborât și a plecat pe stradă.

În data de 25.11.2019, in jurul orelor 18:20, o patrula a Politiei Locale Făgăraș a identificat pe strada 1 Decembrie 1918, un minor în vârstă de 7 ani fara supravegherea unui adult. Minorul a fost transportat la sediul Politiei Locale Fagaras unde s-a procedat la identificarea parintilor pentru incredintarea acestuia.
Atragem atentia locuitorilor Mun. Fagaras sa acorde o mai mare atentie asupra minorilor pe care ii au in grija pentru evitatea unor evenimente nedorite.“, se arată în postarea reprezentanților Poliției Locale Făgăraș.