Copil de 7 ani găsit noaptea pe străzile din oraș de polițiștii locali

foto: facebook

În acțiunile de patrulare ale polițiștilor locali, aceștia au văzut ieri, în jurul orei 18.20, pe strada 1 Decembrie 1918, un copil care se plimba singur. Potrivit polițiștilor locali, acesta nu știa unde să se ducă, astfel că a fost tarnsportat la sediul Poliției Locale pentru identificarea părinților și încredințarea acestuia. Când i-au găsit mama, aceasta le-a declarat polițiștilor că l-a lăsat pe copil în mașină și că acesta a coborât și a plecat pe stradă.

În data de 25.11.2019, in jurul orelor 18:20, o patrula a Politiei Locale Făgăraș a identificat pe strada 1 Decembrie 1918, un minor în vârstă de 7 ani fara supravegherea unui adult. Minorul a fost transportat la sediul Politiei Locale Fagaras unde s-a procedat la identificarea parintilor pentru incredintarea acestuia.
Atragem atentia locuitorilor Mun. Fagaras sa acorde o mai mare atentie asupra minorilor pe care ii au in grija pentru evitatea unor evenimente nedorite.“, se arată în postarea reprezentanților Poliției Locale Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.