Invitație la spectacolul „Locuiesc în sensul giratoriu“

Trupa de teatru EvadArt a fost selectată să participe  la Festivalul Național de Teatru  ”Ora de Teatru” – Focșani,  28 noiembrie – 1 decembrie 2019, cu spectacolul ”Locuiesc în sensul giratoriu”, regia și textul Codrina Anghel. Un spectacol profund, care pornește  de la statistica tragică a accidentelor rutiere, în care sunt implicați  tinerii. Conform  datelor, prima cauză a morții tinerilor până la 24 de ani o reprezintă  accidentele de mașină. De aceea, spectacolul se dorește un semnal de alarmă care provoacă la reflecție. În plus, la nivel simbolic  se vorbește despre destin, călătoria prin viață și situațiile fără ieșire în care suntem prinși adesea.

În cadrul proiectului Uniți în Cult-iubire, invităm publicul din Făgăraș să se bucure de  această producție, marca EvadArt miercuri, 27 noiembrie, ora 18, la Casa Municipală de Cultură.  Din distribuție fac parte : Roxana Banu, Christa Anghel, Gabriel Borțan, Samira Grădinaru, Ana Munteanu, Oana Stroie, Alexandru Cândea, Sebastian Stan, Alexandru Todea,  Alexandru Aldea, Răzvan Căldăraru, Andrei Florea.

Prețul unui bilet – 10 lei. Fiecare bilet ne aduce cu 10 km mai aproape de festival.

Orașul are nevoie de teatru, trupa noastră are nevoie de tine. Sparge rutina și vino la teatru!“, este indemnul organizatorilor spectacolului.

The specified slider is trashed.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *