Weekend feeric la Sibiu. Se deschide Târgul de Crăciun

Vineri, la ora 19.00, se deschide Târgul de Crăciun din Piața Mare din Sibiu. Vor fi concerte la deschidere, iar organizatorii au pregătit surprize pe toată durata târgului, până în 3 ianuarie. Sibienii, dar și turiștii care vor ajunge la Târgul de Crăciun vor avea parte și de o premieră. Organizatorii vor instala și o roată panoramică.

Roata a ajuns joi, la Sibiu, iar până vineri seara, la deschiderea târgului de Crăciun va fi instalată în Piața Mare. „Este pentru prima dată când aducem așa ceva la Sibiu. Și roata în sine este nouă, doar ce a ieșit de pe ușa fabricii din Italia. Este o atracție pentru toată familia”, a declarat pentru oradesibiu.ro, Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun de la Sibiu.

Roata are 22 de metri înălțime, 16 gondole cu 64 de locuri. O tură completă durează aproximativ un minut, iar o sesiune aproximativ 7 minute.Un bilet va costa 20 de lei pentru adulți, 10 lei pentru copiii între 3 și 10 ani, iar cei sub 3 ani vor avea gratuitate. Copiii care au sub 1,4 metri înălțime trebuie să fie însoțiți de un adult, potrivit oradesibiu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.