Făgărășenii, invitați la vernisajul expoziției de fotografie artistică „Fashion Week“

În cadrul proiectului „Uniți în Cult-Iubire“ –  ediția a II-a, Fundația Culturală „Negru Vodă“, în parteneriat cu Adrian Murgea Photography organizează vineri, 15 noiembrie,  ora 20.30,  la sediul Fundației Culturale Negru Vodă, vernisajul  expoziției  de fotografie artistică, cu tematica „Fashion Week“. Lucrările au fost realizate de Adrian Murgea, în cadrul Feeric Fashion Week – Săptămâna modei de la Sibiu, cel mai important eveniment de modă din România și din sud-estul Europei.  

Adrian Murgea este un artist profesionist  care poate fi considerat un model pentru generația tânără. Și-a început cariera de fotograf  în urmă cu opt ani și evoluția lui a fost remarcabilă. Astfel a făcut parte din echipa media a Fusion Festival 2012 – 2013 și  a Festivalului Internațional de Teatru, Sibiu, 2014, după care a participat  ca fotograf  la Media Music Awards, 2014- 2015,  Feeric Fashion Week din 2015 , iar din 2018 este unul dintre fotografii oficiali ai evenimentului. În portofoliul său se mai adaugă evenimente precum RedBull  Romaniacs 2015 – 2016, Raliul Sibiului 2016 . Un moment important in cariera sa este Serbia Fashion Week,  Novi  Sad 2019.

Invitatul de onoare va fi Cornel Crișan, un jurnalist profesionist de modă, producător și prezentator TV, cu o experiență de peste zece ani în domeniu, una dintre emisiunile pe care și-a pus semnătura fiind  ”Celebrity” la Look TV, Cluj-Napoca. A fost invitat la evenimente internaționale  din modă precum Paris Fashion Week, Milano Fashion Week, Feeric Fashion Week, Serbia Fashion Week, Malta Fashion Week. A mai fost menbru în juriu pentru London Fashion Film Festival, Croatia Fashion Film Festival.

Așadar, făgărășenii sunt invitați să se bucure de o călătorie  unică  în lumea fotografiei  de modă, vineri, 15 noiembrie,  ora 20.30,  la sediul Fundației Culturale Negru Vodă, Făgăraș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.