Filme, concerte și piese de teatru la Casa Municipală de Cultură. Programul evenimentelor organizate în perioada 15-20 noiembrie.

Se anunță un weekend plin de evenimente la Casa Municipală de Cultură. Proiecții de filme pentru copii, concerte de pricesne și muzică patriotică, scrut metraje, lung metraje, dar și piese de teatru, vor face deliciul spectarorilor în perioada 15-20 noiembrie.

Vineri, 15 noiembrie, de la ora 19:00, va rula scurt metrajul „Bilet de iertare”, un debut regizoral pentru Alina Șerban. Prezentarea scurtmetrajului va fi urmată de o proiecție specială „Singură la nunta mea/Seule a Mon Mariage” , la fel, reprezentând debutul Alinei Șerban ca protagonistă într-un film de lungmetraj. Filmul a avut premiera internațională la Festivalul Internațional de Film de la Cannes în 2018, în cadrul programului ACID (Association pour le cinéma indépendant et sa diffusion). Pentru acest rol, Alina Șerban a fost distinsă cu Premiul Best Actress la Festivalul International du Film de Femmes de Salé. Intrarea este liberă.

 

 

sursa foto: fest.md

Sâmbătă, 16 noiembrie, încep proiecțiile filmelor pentru copii.

„Sâmbătă, la ora 11, avem film pentru copii, „Marea Aventură-  Lego 2” (3D). Sâmbătă, de la ora 16:00, avem filmul Shazam!, o comedie 3D și tot sâmbătă, de la ora 19:00, va rula filmul Godzzila 2 – Regele Monștrilor 3D. Toate aceste filme au fost lansate anul acesta, în 2019. Prețul biletelor este de 15 lei cu ochelari 3D incluși.,” a declarat Diana Gribincea, directorul Casei Municipale de Cultură.

Duminică, în data de 17 noimbrie de la ora 17.00, la Casa Municipală de Cultură, Cenaclul Lumină Lină în parteneriat cu Protopopiatul Făgăraș a pregătit un spectacol extraordinar de muzică patriotică și pricesne religioase, intitulat „Sari Sibiu, sari Făgăraș, că vin trupe de ostași!“. Toate invitațiile pentru acest spectacol s-au epuizat deja.

„Coborâm la prima”, primul film inspirațional românesc

„Luni, 18 noiembrie, mai avem un film, “Coborâm la prima”, primul film inspirațional românesc care va rula de la ora 19:00. Prețul biletului este de 10 lei.”, a mai declarat Diana Gribincea, directorul Casei Muncipale de Cultură.

 

 

 

 

sursa foto: tvr.ro

Bineînțeles că din toată seria de evenimente culturale nu puteau lipsi piesele de teatru. Astfel că, miercuri, 20 noiembrie, se va juca piesa “Cum se face”,  o comedie de bun gust despre viața din spatele cortinei.
Acest spectacol reușește să pună mari semne de întrebare despre gândurile care ne frământă zilnic și ne fac să intrăm în conflicte gratuite cu cei din jur și chiar cu noi înșine. În rolurile principale îi regăsim pe Octavian Strunilă,  Doina Teodoru, Delia Ioana Nartea, Alexandru Conovaru și Paul Ipate. 

 

 

The specified slider is trashed.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.