Cele mai înalte distincții pentru opt sportivi făgărășeni, în cadrul Cupei României la karate

Făgărașul a fost sâmbătă, 2 noiembrie, gazda competiției sportive „Cupa României SKI“ iar orașul nostru a primit în jur de 290 de karatiști de la 16 cluburi afiliate SKI, comisie din cadrul Federației Român de Karate. 

Evenimentul , ajuns la a șasea ediție, s-a desfășurat sâmbătă, 2 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național „Doamna Stanca“ și a debutat cu un moment festiv deosebit pentru sportivii făgărășeni. 8 karatiști antrenați de Ioan Rîmbeț au fost recompensați de Ministerul Tineretului și Sportului  cu titlurile de ” Maestru Emerit al Sportului  si “Maestru al Sportului “, ca urmare a rezultatelor deosebite pe plan național și internațional. Distincțiile le-au fost oferite de președintele Comisiei Naționale SKI, Cătălin Bucur, în deschiderea oficială a competiției.

Astfel, Olaru Ciprian a primit distincția de maestru emerit al sportului iar titlul de„ maestru al sportului“ următorii sportivi: Streza Alexandra, Toderel Alessio, Cotârlan Elena, Aldeș Claudiu, Manea Amina, Marian Vlad, Galici Anna.

Și de data aceasta Cupa României a fost o reușită din punctul meu ca antrenor și sperăm ca pe viitor să reușim să organizăm din nou această competiție iar cluburile care vor veni la Făgăraș să simtă că au avut o primire corespunzătoare și să plece fericiți și cu rezultate bune. Bucuria mare a fost pentru sportivii micuți care au participat și ei la competiție, pentru că ei sunt viitorul acestui sport și am ținut cont de acest aspect. 8 sportivi de la Clubul Sportiv Municipal au primit titlurile de „maestru emerit al sportului“ și „maestru  al sportului“, ceea ce pentru noi înseamnă foarte mult. Este un rezultat al muncii, al sacrificiului și a tot ceea ce au realizat până acum de la o vârstă fragedă de 5-6 ani și până acum la juniori, seniori. Îi felicit și sper în continuare să avem un parcurs frumos și să reușim și la competițiile pe care ni le-am propus să obținem rezultate la fel de bune, să fie un exemplu pentru sportivii tineri care îi privesc cu mândrie“, ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenor CSM Făgăraș.

Competiția a fost un succes, potrivit organizatorilor iar rezultatele muncii tinerilor sportivi nu au întârziat să apară. În cadrul acesteia s-a evidențiat sportivul Ciprian Olaru, care a participat la patru probe, la categoria seniori, reușind să le câștige pe toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.