Bărbat din Făgăraș, a încălcat condițiile unui ordin de protecție provizoriu. S-a dispus arestarea preventivă a acestuia

Sunt tot mai multe cazuri în care agresorii se întorc la victimă. De această dată, un bărbat din Făgăraș, a încălcat condițiile unui ordin de protecție provizoriu după ce și-ar fi agresat concubina. Acesta a îndrăznit să-i mai facă o vizită fostei sale iubite, dar de această dată femeia a fost atentă și a chemat repede oamenii legii. Aceștia i-au mai întocmit un dosar penal și a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

„La data de 22 octombrie, în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană din mun. Făgăraș a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis de cadrele de poliție. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul s-a deplasat la locuința fostei sale concubine, încălcând în acest fel, ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști, prin care s-a dispus păstrarea unei distanțe de 100 de m față de fosta sa concubină și față de locuința acesteia. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea  măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză se afla sub control judiciar în urma săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, ulterior, fiind prezentat instanței, dispunându-se la data de 23 octombrie a.c. arestarea preventivă a acestuia, pe o perioadă de 30 de zile. Bărbatul în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.”, conform IPJ Brașov.

 

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.