Foto. Un nou salon de înfrumusețare în Făgăraș, realizat cu fonduri europene

Cu aparatură și produse de cea mai înaltă calitate, achiziționate cu fonduri europene, a fost dotat și un nou centru de înfrumusețare, deschis recent la Făgăraș. Ioana Maican este hair stylist și a îndrăznit să creadă că va reuși să-și amenajeze acest centru prin programul „Afaceriști în centru“, derulat cu ajutorul Primăriei Făgăraș. La fel ca ceilalți cinci beneficiari, Ioana s-a numărat printre câștigători și astfel a reușit să obțină fonduri cu care și-a dotat noul centru de înfrumusețare situat în strada Mihai Eminescu nr. 4. 

În urma finantarii in valoare de 33.300 euro, firma nou înființată aduce un plus valoare municipiului, prin serviciile ridicate de calitate pe care le oferă și o gamă variata de servicii cum are fi: servicii de coafor, servicii de infrumusetare si intretinere corporala,pensat, epilare, tratamente faciale, machiaje, masaje anticelulitice, masaje de relaxare, împachetari, electrostimulare si nu in ultimul rand manichiura. Salonul a creat 3 locuri de munca si a fost dotat cu echipamente si materii prime de cea mai buna calitate.

Am început meseria de aproximativ 13 ani și am vrut să-mi dezvolt afacerea. Am aflat despre acest proiect și am zis să încerc. Oferim coafură, manichiură-pedichiură, cosmetică, masaj de relaxare, masaj anti-celulitic, tratamente corporale, solar, absolut orice ce poate găsi într-un salon de înfrumusețare“, ne-a spus Ioana Maican.

Printre partenerii proiectului derulat în regiunea Centru, se află și Primăria Făgăraș, care i-a susținut pe beneficiari pe tot parcursul proiectului.

 

Ne aflăm la o altă afacere deschisă prin programul „Afaceriști în centru“, într-un salon de înfrumusețare, un loc unde o tânără din Făgăraș, de 31 de ani, cu o experiență de 13 ani și o pasiune pentru acest domeniu, cu sprijinul Primăriei Făgăraș, s-a decis să acceseze aceste fonduri și a deschis acest salon, cu echipamente de ultimă generație, materii prime de o foarte bună calitate și a pus accent pe serviciile de calitate, oferite în cadrul acestui salon. În urma demarării acestui proiect a creat trei locuri de muncă, afacere care se va dezvolta cu crearea altor locuri de muncă“, ne-a spus Mihaela Vlad, din cadrul primăriei Făgăraș.

 

Încurajez pe toată lumea să acceseze fonduri, necesită într-adevăr timp, nervi, de toate, dar merită“, ne-a mai spus Ioana Maican.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.