Încă o afacere deschisă cu ajutorul programului Diaspora Start Up a devenit posibilă de astăzi!

Mulți făgărășenii plecați la muncă în străinătate s-au întors acasă și nu oricum, ci muncind la propria afacere. Cu ajutorul proiectului  Diaspora Strat-up „Investește în țara ta“, unde Primăria Făgăraș e partener, încă o afacere a devenit posibilă de astăzi. Este vorba de un miniexcavator, achiziționat pentru a putea fi folosit în cadrul construcțiilor, al rețelelor de canalizare și  electrice.

„Astăzi, din nou cum v-am obișnuit , deschidem un nou proiect pe programul Diaspora din cadrul POCU, un nou proiect frumos și sperăm, de viitor, o afacere, să sperăm,  prosperă.”, a declarat  Bogdan Taflan, expert monitorizare tehnică Start Up.

După 7 ani de Italia, Ionuț Filip s-a întors acasă la familie și a obținut finanțarea de care avea nevoie pentru a se putea apuca de treabă.

„După o perioadă de 7 ani în Italia, m-am decis să mă mut acasă lângă familie. Cu ajutorul unui prieten am aflat de acest proiect. Am mers la Primărie unde am întâlnit niște oameni deosebiți care m-au îndrumat spre acest proiect și le mulțumesc pentru acest lucru. Am decis să fac un proiect pentru un mini excavator, că tot suntem în curs de dezvoltare în planul construcțiilor, canalizări și rețele de electricitate, etc. M-am gândit să-mi iau acest utilaj și sperăm să meargă destul de bine afacerea. Am luat pentru a transporta utilajul și o platformă, să mă pot deplasa oriunde e nevoie. Utilajul mai are 3 cupe, una de 30 de cm, una de 40 de cm și o alta de un metru.”,  a declarat Filip Ionuț, proprietarul mini excavatorului.

Miniexcavatorul a costat 126 de mii de lei iar platforma a fost 12600 lei. Proprietarul a mai venit și cu o contribuție proprie de 20 mii de lei, pentru a putea acoperi întreaga investiție.

„Urmează să merg pe plan de excavație. Sperăm să prindem ceva contracte cu primăriile, cu fel și fel de oameni, sperăm spre bine.”, a mai  declarat Filip Ionuț, proprietarul mini excavatorului.

 

 

 

 

 

 

The specified slider is trashed.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.