Karatiștii făgărășeni fac din nou cinste orașului și Clubului sportiv municipal

Karatiștii făgărășeni au urcat din nou pe podium în acest weekend. Competiția „Echipa campionilor“, desfășurată sâmbătă, la București a adus premii importante pentru sportivii CSM Făgăraș, antrenați de Ioan Rîmbeț.

Cupa „Echipa campionilor“ s-a desfășurat sâmbătă, 5 octombrie lalLiceul cu profil sportiv din București „Mircea Eliade“. Competiția a reunit 450 de karatiști de la 27 de cluburi din țară. CSM Făgăraș a participat cu 15 sportivi antrenați de Ioan Rîmbeț. Sportivii făgărășeni au reușit și de această dată să se impună și să aducă acasă 6 premii întâi, 3 premii 2 și 6 premii 3 .

Sunt rezultate deosebite ținând cont de faptul că deplasarea a fost destul de grea, s-au trezit la 4.00 dimineața și au fost sportivi care au intrat în competiție la ora 18.00. Sunt niște programe pe ore, pe categorii. Scopul competiției a fost testarea nivelului sportivilor, ținând cont de faptul că o parte dintre ei, a intrat la categorii superioare la vârstă iar o altă parte fiind debutanți la o competiție de asemenea nivel. Sunt rezultate ce ne dau speranțe în viitor, cu acești tineri sportivi“,ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenor CSM Făgăraș.

Participarea la această competiție a avut și scopul pregătirii sportivilor făgărășeni în vederea participării la următoarele concursuri. Astfel că următoarea competiție „Cupa României SKIF“ va avea loc la Făgăraș, în data de 2 noiembrie. De asemenea, urmează și Campionatul  Național Interstiluri, care se va desfășura în 23 noiembrie, la Râmnicu Vâlcea.

Făgărașul va fi reprezentat la sfârșitul acestei săptămâni la o competiție internațională în Slovenia, . De această dată,  veteranii vor fi cei care vor participa. Este vorba Ioan Rîmbeț și Ionel Novac de la CSM Făgăraș, Cătălin Răduleț de la Azuma Dojo.

De asemenea, făgărășenii vor face parte din brigada de arbitrii și vor participa la un stagiu tehnic de pregătire  cu Șihan Masaru Miura, director tehnic  SKIF EUROPA.

 

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.