Au găsit un card și s-au apucat de cumpărături

Doi făgărășeni sunt cercetați după ce au fost prinși la cumpărături cu un card ce nu le aparținea. Se pare că cei doi au folosit acest card contactless și au făcut mai multe cumpărături, dar de fiecare dată nu au depășit suma de 100 de lei, pentru a nu le fi cerut codul PIN. Unui vânzător i-a părut ceva suspect și i-a anunțat pe oamenii legii. Polițiștii locali au ajuns la fața locului și i-au condus pe cei doi indivizi la Poliția Municipiului Făgăraș.

La data de 03.10.2019 o patrula a Politiei Locale Făgăraș a identificat doua persoane care efectuau cumparaturi cu un card bancar ce nu le apartinea. În urma discutiilor purtate cu acestia au declarat verbal faptul ca au gasit cardul bancar dar au omis sa il predea instiutilor abilitate, continuand sa il foloseasca in nume personal.
Persoanele identificate au fost conduse si predate la sediul Politiei Municipiului Fagaras pentru continuarea cercetarilor si luarea masurilor legale ce se impun.“, potrivit reprezentanților Poliției Locale Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.