Lucrările pentru modernizarea clădirii primăriei din Voila au intrat pe ultima sută de metri

De regulă, cele mai frumoase clădiri dintr-o localitate ar trebui să fie biserica și primăria. Însă această regulă nu se mai aplică, mai ales în ultimii ani și tot mai multe astfel de clădiri cad victimele nepăsării noastre. Nu același lucru se întâmplă la Voila, unde, în aproximativ o lună de zile, clădirea primăriei va avea o cu totul altă față, una modernă și dotată cu cele necesare bunei desfășurări a activității administrative. Clădirea primăriei era frecvent arătată cu degetul deoarece se degrada pe zi ce trece. Acum, însă situația s-a schimbat iar lucrările sunt pe finalizate.

„Fațada primăriei ar trebui să fie gata săptămâna aceasta, e pregătit totul pentru a da cu lavabilă. Cu toată schela ne mutăm pe partea din spate și din lateral. Interiorul este gata, mai trebuiesc făcute doar mici retușuri.  Sper ca într-o lună de zile să terminăm clădirea primăriei.”, a declarat Gheorghe Osalciuc, primarul comunei Voila.

Printre primele investiții aici, și cele mai necesare, a fost achiziționarea unei centrale pe lemne și modernizarea rețelei de apă caldă și căldură. Au urmat apoi modernizări la acoperișul clădirii și curățenie în podul acesteia. În paralel, s-au demarat și lucrări de recompartimentare a birourilor primăriei. Serviciile care deservesc oamenii au fost mutate la parterul instituției, iar celelalte la etaj.

În paralel, administrația locală a realizat lucrări de modernizare la toate căminele culturale, centrale moderne la școli, a depus proiecte prin Compania Națională de Investiții pentru mai multe investiții în comună, lucrări pentru punerea în funcțiune a rețelei de gaz.

 

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.