Lucian Fielk este noul manager al CSM Făgăraș

Clubul Sportiv Muncipal din Făgăraș are de ieri un nou manager. Marius Gruia, fostul manager, și-a dat demisia deoarece timpul nu-i mai permitea să se ocupe eficient de clubul sportiv făgărășean. În locul său a fost numit Lucian Fielk, fost jucător de handball și actualmente manager al propriei afaceri.


„Va fi un nou președinte, un nou manager la Clubul Sportiv Municipal. Fostul manager și-a dat demisia din motive personale, nu-i mai permitea timpul pentru a se ocupa în continuare de club. Propunerea pe care am făcut-o este Lucian Fielk, un fost handbalist, care are și în momentul de față o afacere și știe să managerieze și să se ocupe de o echipă. Am încredere că atunci când vom aloca banii, el va știi să-i gestioneze.“, ne-a spus primarul Făgărașului. 

 

Ieri, în cadrul ședinței ordinare, consilierii locali din partea PSD-ALDE au mai venit cu o propunere, care a fost refuzată.

„Cealaltă propunere a fost din partea grupului PSD – ALDE, un fost handbalist care din punctul meu de vedere nu are aptitudinile necesare și mai mult decât atât, a plecat de la echipa de handbal a CSM, printr-un scandal într-un club din Făgăraș.

Domnul Lucian Fliek a întrunit 12 voturi, îl felicit și îl aștept să încheiem contractul de management, să vină în Consiliul local să prezinte proiectul pentru toate sporturile care se desfășoară în cadrul clubului.”, a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul orașului Făgăraș.

 

 

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.