„Visuri la cheie“ a schimbat destinul unei mame cu 4 fete din Comăna de Sus

Echipa „Visuri la cheie” a schimbat destinul familiei Neghină, din Comăna de Sus, județul Brașov, căreia i-a oferit o nouă casă.
Cristina este o tânără mamă, în vârstă de 30 de ani, care își crește singură cele 4 fiice -Paula (14 ani), Iulia (12 ani), Petria (4 ani) și Sofia (3 ani).
De-a lungul anilor, ea spune că a trecut prin multe greutăți, însă cea mai grea lovitură a primit-o când a fost părăsită de soț. Acesta a plecat, fără să-i pese de cele patru fete ale sale, care au dus greul casei alături de cea care le-a dat viață.
„Ne-a abandonat în Ajunul Crăciunului, n-aveam mâncare, n-aveam absolut nimic în casă. Ne-a lăsat vai și amar de capul nostru”, a povestit Cristina Neghină la emisiunea de la Pro TV.
Casa pe care Cristina Neghină care și-o dorea pentru copiii ei a rămas doar la stadiul de cărămidă, fără să mai poată spera că într-o zi o va termina. Tânăra a locuit până acum, împreună cu cele 4 fete, într-o singură cameră a casei neterminate, cu toaleta în curte. În emisiunea difuzată miercuri, casa nouă arăta… de vis.

Înainte:

După:

sursa.bzb.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.