Fără permis, la volanul unui autoturism neînmatriculat

foto: arhiva

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În fapt, la data de 08 septembrie a.c., în jurul orelor 11.45, cadrele de poliție au depistat în trafic, pe str. Principală din localitatea Comăna, jud. Brașov, un bărbat în vârstă de 46 ani, care conducea un autoturism  cu numere de înmatriculare eliberate de autoritățile britanice.

Cu ocazia verificărilor documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere. De asemenea, conducătorul auto nu a putut prezenta niciun document care să ateste faptul că autovehiculul este înmatriculat în Marea Britanie.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.