Noul an școlar bate la ușă. Vezi la ce oră încep festivitățile de deschidere

Vacanța mare este pe final iar școlarii se bucură de ultimele zile libere. În paralel, pregătirile pentru noul an școlar sunt în toi. La mare căutare sunt acum rechizitele, uniformele și ținutele noi, pentru că de luni, 9 septembrie, elevii se reîntorc în bănci. 

Deja, la instituțiile de învățământ din orașul nostru s-a fixat ora la care încep festivitățile de deschidere a noului an școlar.

La Școala Gimnazială nr. 1, copiii sunt așteptați de la ora 9.00 iar la ora 9.30 va avea loc festivitatea la Colegiul Național „Radu Negru“ pentru elevii din învățământul primar. Liceenii sunt așteptați la ora 10.30 să ia parte la evenimentul de deschidere a noului an școlar.

La Școala Gimnazială „Ovid Densușianu“ , clopoțelul va anunța începerea noului an școlar de la ora 9.00 iar de la ora 10.00, la Școala din Galați.

Elevii Colegiului Național „Doamna Stanca“ sunt așteptați la școală de la ora 9.00, când a fost programată festivitatea de deschidere a anului școlar 2019-2020 și tot de la ora 9.00 și cei care învață la Școala nr.7, din cadrul colegiului.

La Colegiul „Aurel Vjoli“, deschiderea noului an școlar este programată la ora 9.00, pentru școlarii din învățământul primar și gimnazial și de la ora 10.00 pentru cei din învățământul profesional și liceal.

La Liceul Teologic Ortodox „Sfântul Constantin Brâncoveanu“, deschiderea noului an școlar este programată la ora 10.00.

La Liceul Dr. Ioan Senchea, festivitatea de deschidere a anului școlar 2019-2020 se va desfășura luni, începând cu ora 10.00, în incinta unității de învățământ.

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.