Informare – Apă Canal Sibiu SA – Sucursala Exploatare Făgăraș

Această informare este efectuată de APĂ CANAL SIBIU S.A., SUCURSALA EXPLOATARE FĂGĂRAȘ, strada Șoseaua Ileni, nr. 1, localitatea Făgăraș, județul Brașov, telefon 0268/211218 sau 0268/213009, ce intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă Olt – Sistemul de Gospodărire a Apelor Brașov aviz de amplasament pentru realizarea lucrărilor de Reabilitare rețea canalizare și execuție SPAU – str. Cetății – Oltului, localizat pe strada Oltului, mun. Făgăraș, județul Brașov.

Această investiție este existentă.

Ca rezultat al procesului de producție vor rezulta permanent următoarele ape uzate: ape menajere ce se vor evacua în Râul Olt, după ce au fost epurate prin stația de epurare mecano-biologică și ape pluviale, ce se vor evacua în Râul Olt după trecerea peste pragul deversor.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului la adresa jud. Brașov, mun. Făgăraș, Șos. Ileni, nr. 1, Birou Tehnic – Investiții, persoană de contact Breneșu – Rădoiu Cristina, nr. de telefon: 0765398169, după data de 05.09.2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.