Satul Breaza, în sărbătoare. Vlăduța Lupău și Sebastian Stan, invitații de onoare

Zi de sărbătoare, dar și de distracție duminică, 8 septembrie în satul Breaza! Localitatea sărbătorește 465 de ani de atestare documentară iar autoritățile au pregătit un eveniment aniversar la care au invitat și artiști de renume precum Vlăduța Lupău și Sebastian Stan.

Brezenii și nu numai sunt așteptați duminică, 8 septembrie, de Sfânta Marie Mică să sărbătorească 465 de ani de atestare documentară a localității Breaza. Evenimentul realizat în cadrul proiectului „Suntem aici de peste patru secole! Locuitorii satelor Breaza și Pojorta își aniversează dăinuirea pe aceste meleaguri“, va debuta cu prezentarea unei broșuri care cuprinde aspecte din istoria satului Breaza, broșură realizată de ing. Ioan Ciungara. De la ora 14.00, pe scena evenimentului va urca îndrăgita interpretă de muzică populară Vlăduța Lupău, alături de Rapsozii Maramureșului. Cei prezenți la sărbătoare vor putea urmări de asemenea interpreți de muzică populară, grupuri vocale, ansambluri populare din Țara Făgărașului. De la ora 16.00, este așteptat pe scena evenimentului Sebastian Stan.

Evenimentul este realizat în cadrul proiectului „Suntem aici de peste patru secole! Locuitorii satelor Breaza și Pojorta își aniversează dăinuirea pe aceste meleaguri“, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.