Început de septembrie canicular

Nu scăpăm de caniculă nici în perioada următoare. Meteorologii anunţă că, deşi nopţile au început să fie tot mai reci, pragul de caniculă va mai fi depăşit cel puţin o dată în această săptămână. Abia de miercuri, temperaturile vor începe să mai scadă uşor,scrie bzb.ro.
„Primele două zile ale săptămânii vor aduce o vreme călduroasă în cea mai mare parte a ţării, asta înseamnă valori de peste 30 de grade. Vom atinge 35-36 de grade, valori măsurate la umbră, după orele amiezii”, a declarat meteorologul ANM Mihai Timu.
Vestea bună este că de miercuri vremea se va mai răcori şi va ploua în mai multe regiuni. „Miercuri se mai răcoreşte un pic. Va pătrunde un aer mai rece din Europa. Maximele vor porni de la valori de 21-23 de grade în depresiuni pentru jumătatea de sud-vest a ţării”, a mai spus Timu.
Meteorologii ne anunţă că în special în zilele de marţi şi de miercuri vor fi ploi abundente, iar vremea va instabilă. „Va fi o vreme destul de însorită. Atragem atenţia asupra a ceea ce se va întâmpla de marţi după-amiaza. Vor fi verse torenţiale în zonele de deal şi de munte”, a mai anunţat meteorologul.
Către finalul săptămânii, temperaturile vor creşte din nou şi vor fi mai ridicate decât cele obişnuite pentru această dată.

The specified slider is trashed.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.