Liber pentru demolarea fostului ștrand. În acel loc ar urma să fie construit noul bazin de înot acoperit!

sursa foto: tvfagaras.ro

Proiectul construcției bazinului de înot acoperit din parcul Regina Maria a ajuns în faza de licitație. Aseară, consilierii locali au votat proiectul prin care se aprobă desființarea platformei betonate și a bazinului de înot din incinta fostului ștrand.

„Noi, în momentul de față, suntem în faza de licitație. Pe data de 28 avem vizita în teren a constructorului pentru construcția bazinului de înot acoperit. Suntem obligați să punem la dispoziție terenul liber de sarcini constructorului atunci când se termină licitația.”, a spus Gheorghe Sucaciu, primarul municipiului Făgăraș.

Programul „Bazine de înot“, realizat prin Compania Naţională de Investiţii „C.N.I“ S.A. este o soluţie pentru a realiza această investiţie în Făgăraș, în contextul în care tot mai mulţi copii făgărăşeni, dar şi adulţi obţin performanţe la concusurile de înot. În lipsa unui astfel de bazin acoperit, copiii făgărăşeni sunt nevoiţi să meargă la bazinele acoperite de la Braşov. Cu ajutorul acestui program care se adresează autorităţilor locale, fostul ştrand din parcul Regina Maria, care se află într-o stare de degradare avansată şi nefuncţional, va fi reamenajat. Aici urmează să fie realizat pentru început un bazin de înot închis. Prin punerea în funcţiune a acestui obiectiv de investiţii se va asigura desfăşurarea optimă a activităţilor sportive, a pregătirii echipelor sportive, a pregătirii echipelor de performanţă, a echipelor reprezentative şi totodată se va pune accentul pe dezvoltarea armonioasă a tinerilor prin practicarea sportului.

 

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.