Primăria Șercaia a achiziționat un autogreder cu care vrea să reabiliteze drumurile de exploatare

Atunci când banii sunt puțini, dar problemele sunt multe, iată că se găsesc și soluții eficiente. Primăria Șercaia a achiziționat un autogreder, un utilaj care va fi folosit în mare parte pentru amenajarea drumurilor și căilor de acces către câmpurile de culturi din jurul comunei. Mai mult, Primăria Șercaia a început să se doteze cu toate cele necesare pentru situații de calamitate.

„Am achiziționat un autogreder care va fi folosit în cadrul Serviciului de Gospodărire Comunală. Serviciul  funcționează deja, urmând să se mai finalizeze ultimele acte. Autogrederul face parte din dotarea Primăriei. L-am luat în principal să mergem și către extravilanul localității, adică pe căile de acces a celor care mai sunt încă argicultori unde drumurile de exploatare sunt praf. Aceste drumuri le facem cu forțe proprii că banii sunt drămuiți și folosiți pentru infrastructura mare. Primăria va fi dotată cu tot ceea ce este nevoie pentru situații de urgență și de calamitate, deszăpezire, etc.”, a declarat Cristinel Paltin, primarul comunei Șercaia.

Utilajul a fost achiziţionat cu fonduri europene prin Grupul de Acţiune Locală Răsăritul Ţării Făgăraşului dar şi cu o contribuţie din partea Primăriei Şercaia.

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.