Localnici din Hârseni și Recea, depistați la volanul mașinii, fără permis de conducere

sursa romaniatv.net

Deși nu dețineau permis de conducere, acest lucru nu i-a împiedicat să se urce la volanul mașinii. Numai că, polițiștii rutieri i-au oprit la timp în trafic iar acum cei doi șoferi de ocazie s-au ales cu dosar penal.

Primul bărbat identificat la volanul mașinii, fără permis, este din localitatea Recea.

„La data de 20 august a.c., în jurul orei 17,30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 30 ani, din localitatea Recea, jud. Brașov, care a condus un autoturism pe DJ104B, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lucrători din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.“, potrivit IPJ Brașov.

În comuna vecină, un alt șofer de ocazie a fost tras pe dreapta de oamenii legii.

„În fapt, la data de 20 august a.c., în jurul orei 19,00, cadrele de poliție au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 53 ani din localitatea Hîrseni, jud. Brașov, care a condus un autoturism pe DJ104A, fără a  poseda permis de conducere.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.“, se arată în comunicatul transmis presei de purt. de cuv. al IPJ Brașov.

 

The specified slider is trashed.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.